De ideale opfokstal kiezen? Dat doe je nu!

De ideale opfokstal kiezen? Dat doe je nu!

De herfst en winter staan voor de deur terwijl we genieten van de mooie laatste dagen zomer. Ondertussen dartelen de veulens nog enthousiast rond in de weides. Deze zomer een nieuw veulen mogen verwelkomen of een leuke aanwinst gekocht op een veiling? Wat met de aankomende herfst en wintermaanden?

Meteen het ideale moment om op zoek te gaan naar een geschikte opfokstal waar je geliefde viervoeter de iets kortere dagen kan doorbrengen zonder zorgen. Cardosse kan de stal zijn waar jij naar op zoek bent! Ook draagmoeders en drachtige merries vinden een goede thuis bij de West-Vlaamse stal. Door heel wat topstallen en fokkers is Cardosse aangeschreven als één van de referenties.

De opfokstal van Cardosse heeft grote, lichtrijke stallen. Bovendien wordt er door heel de stal met een handig gangsysteem gewerkt, waardoor het veiliger is voor jonge paarden. Daarnaast is deze manier van werken voor de paarden aangenamer en minder stresserend. De stal zelf is onderbouwd door aanliggende weides wat zorgt voor een goede isolatie. In de zomer is het dus wat frisser, in de winter is er een aangename, warmere temperatuur. Het domein zelf is omgeven door een oppervlakte van 24 hectare. Als het weer het toelaat, zijn de paarden dus vaak buiten te vinden.

Leuke extra is de binnenpiste waar je je jonge springtalenten in opfok ook even kan laten vrijspringen. Verder ondersteunen Antoine en Valentine ook in de eventuele verkoop van je 'topper.' Bovendien is de opfokstal nabij Keros wat een snelle drachtcontrole en opvolging kan garanderen.

Alle info: Cardosse


Video