Bereidt U voor op een sensatie (die U nog nooit eerder heeft ervaren)

Bereidt U voor op een sensatie (die U nog nooit eerder heeft ervaren)
Wilt U betrokken zijn bij een sport op hoog niveau? ARQANA Racing Club opent voor U de mogelijkheid eigenaar te worden van een renpaard via één van haar syndicaten. Een eenvoudige deel-eigendom formule, die U in staat stelt de kosten te delen en de risico’s te beperken, met een maximum aan plezier.

APRHWat is een syndicaat?

Een syndicaat is een vorm van deel-eigendom, die verschillende personen samen brengt om een aantal renpaarden te kopen; deze vervolgens naar de beste Franse trainers te sturen, en zo te delen in een unieke sport ervaring.

ARQANA Racing Club is in 2013 gecreëerd door het in Deauville gebaseerde en internationaal gerenommeerde veilinghuis ARQANA. De syndicaten profiteren aldus van het professionalisme en de ervaring van dat veilinghuis, en van haar uitzonderlijke reputatie.

 

 

De Triptych Stal, een nieuw syndicaat voor 2016

ARQANA Racing Club heeft recentelijk inschrijvingen geopend voor haar vierde syndicaat, de Triptych Stal. Over een periode van twee jaar is het doel om vier paarden te kopen op de gerenommeerde ARQANA veilingen, en deze toe te vertrouwen aan twee zeer bekend staande trainers:

  • Francis-Henri Graffard, een jonge, vooraanstaande trainer, die naam heeft gemaakt en die gebaseerd is Chantilly, één van ’s-werelds beste hippische training centra; en

  • Antoine de Watrignant, een ervaren professioneel die wereld bekend staat en één van de markantste races in Australië op zijn naam heeft staan. Hij is gebaseerd in Mont-de-Marsan, vlakbij de een aantal hippodromen in het zuidwesten van Frankrijk.


-®ZuzannaLupa2Deelname aan de Triptych Stal kost Eur 15,000, een éénmalige betaling die de kosten dekt gedurende de periode van het syndicaat (aanschaf van de paarden, training en renbaan kosten). Prijzengeld gewonnen op de renbaan, opbrengst bij verkoop van de paarden, en het exploitatie saldo van het syndicaat op het moment van opheffing, worden integraal uitgekeerd aan de deelnemers aan het syndicaat, proportioneel aan hun individuele deelneming.

 

ARQANA Racing Club : een ongeëvenaarde service kwaliteit

ARQANA Racing Club rolt het rode tapijt uit voor hen, die het eigendom van een renpaard ontdekken. De unieke informatie bestaat uit een speciale website, die het mogelijk maakt het syndicaat en Uw paarden te volgen, met oa foto’s, video’s en training rapporten; en uit speciale en exclusieve evenementen die U vertrouwt maken met activiteiten achter de schermen, zoals toegang tot ochtend trainingen, uitnodigingen voor prestigieuze races, bezoeken aan stoeterijen, vergezeld door deskundig personeel.

 

APRH_2Alsmede een digitaal tijdschrift om U vertrouwt te maken met het universum van de ARQANA Racing Club, via: www.arqanaracingclubmag.com

Betreffende de Triptych Stal – het syndicaat is genoemd naar de kampioen merrie Tryptich, een dochter van Trillion, winnaar van de Prix de l’Arc de Triomphe in 1978, en de enige volbloed die Groep 1 races heeft gewonnen als twee-, drie-, vier-, vijf- en zesjarig paard, een record dat nog steeds niet is geëvenaard.

 

Betreffende d’ARQANA – als het belangrijkste veiling huis van renpaarden in Frankrijk en tweede in Europa, organiseert ARQANA 18 veilingen per jaar voor een totaal omzet van Eur 140 miljoen voor meer dan 3500 verkochte paarden. Onder de vooraanstaande aandeelhouders bevindt zich de Aga Khan, één van de belangrijkste eigenaar-fokkers in de wereld, evenals Dassault en Artcurial. Nadere informatie is beschikbaar op www.arqana.com.

 

Contact & information

Pauline Boulc’h Mascaret

pbmascaret@arqana.com - 02.31.81.81.44

 

www.arqanaracingclub.com

www.arqanracingclubmag.com