Oproep! Boer(in) zkt vrouw/man is nog op zoek naar paardenliefhebbers

Oproep! Boer(in) zkt vrouw/man is nog op zoek naar paardenliefhebbers

Jullie hebben het misschien al op televisie zien verschijnen maar er doen dit jaar twee paardenliefhebbers mee als kandidaten in de VTM-serie Boer zkt vrouw. Om de kans op een goede match zo groot mogelijk te maken, vroeg de redactie van dat programma ons om de profielen van Veerle en Dries te verspreiden/ Dus: ben je op zoek naar een leuke vriend/vriendin en zie je een leven vol liefde en paarden helemaal zitten? Dan is dit je kans! 


Veerle

Veerle heeft een eigen bevallingscentrum voor paarden dat Het Molenhof heet. Hier brengen mensen hun zwangere merries 10 dagen voor de uitgerekende bevallingsdatum naartoe. Veerle begeleidt de volledige bevalling en volgt het veulen ook de eerste dagen op. Daarnaast doet ze nog inseminaties en staat ze in voor de dagdagelijkse verzorging van de paarden.Naast het bevallingscentrum springt Veerle ook bij op de boerderij van haar ouders. Mama An verzorgt de melkkoeien en het jongvee, papa Luc neemt de akkerbouw voor zijn rekening. Maar als het druk is, rijdt Veerle vaak met de tractor over de velden.


Verder geeft ze ook nog 11 uur per week les in het buitengewoon onderwijs. Een bewuste keuze, want Veerle werd prematuur geboren op 29 weken en woog amper 850 gram. Alles kwam gelukkig goed maar de paardenverzorgster beseft dat niet iedereen zoveel geluk heeft en wou iets terugdoen voor kinderen met een beperking.

Klik hier voor het volledige profiel

Klik hier voor een filmpje waarin Veerle zichzelf voorstelt



Dries

Dries werkt sinds 2015 in het paardenpension van zijn ouders. Daar kunnen mensen een stal huren voor hun paarden, en er komen rijden op de verschillende binnen-en buitenpistes. Dries is verantwoordelijk voor die pistes en de paardenstallen. Hij doet het onderhoud en verzorgt de 20 paarden die er in zijn stal staan. Daarnaast heeft de familie ook nog 90 hectare akkers waar o.a. tarwe, wintergerst, spelt, suikerbieten en maïs worden verbouwd. Ook hier steekt Dries als het nodig is een handje toe. Vruchten kweken en kijken hoe ze groeien, oogst binnenhalen… voor Dries is er niets mooiers. Buiten een geweldige vrouw misschien.

Klik hier voor het volledige profiel

Klik hier voor een filmpje waar Dries zichzelf voorstelt