Op zoek naar een 'wedstrijdklaar' paard? De nieuwe BHT veiling heeft exact wat je zoekt!

Op zoek naar een 'wedstrijdklaar' paard? De nieuwe BHT veiling heeft exact wat je zoekt!


Het BHT team heeft even de tijd genomen om een nieuwe selectie fijn te rijden paarden te vinden. In de BHT February - collectie zijn er 14 paarden tussen de 5 en 12 jaar, waar je meteen mee op wedstrijd kan. Eveneens geven we je de kans om een 3-jarig paard te kopen.


De volledige collectie kan je hier vinden. Heeft u een paard gevonden dat u nog op voorhand graag van dichtbij wil bekijken, neem dan contact op met Patrik Spits (+32 475 46 20 79) of Kristel Ceulemans (+32 474 898 552). Telefonisch kan er een afspraak gemaakt worden of kan je meer informatie bekomen over de paarden. Heb je problemen om in te loggen of een bod te plaatsen, kan je een mail sturen op info@belgianhorsetrading.com of een bericht via +32 474 898 552.

De paarden staan van vrijdag voor de veiling gestald in Sint-Katelijne-Waver, België. Met dank voor het vertrouwen van de verkopers, zodat we u op deze manier toch wel die extra service kunnen bieden. Zo hebben we ook nooit teveel volk tegelijkertijd, zodat het telkens corona-proof kan verlopen. We merken dat we ook best wat vraag hebben over toffe pony’s, naast de gemakkelijk te rijden springpaarden. Heeft u een paard/pony te koop dat u bij onze volgende filmdag wenst voor te stellen? Dan mag u zeker contact opnemen.


Alle paarden kan je hier terugvinden.