Officieel aftellen naar HET outdoor paardensport evenement van het jaar ... het eerste BK in Beervelde

Officieel aftellen naar HET outdoor paardensport evenement van het jaar ... het eerste BK in Beervelde

Het officiële aftellen is begonnen naar het outdoor (Vlaamse) paardenfeest.Van drie tot en met zeven augustus is er opnieuw springsport, animatie en jawel ook een veiling in Beervelde. Verschillende organisaties slaan de handen in elkaar om de paardensport opnieuw centraal te zetten.

Sportief staat er heel wat op het programma. Op woensdag en donderdag zijn er trainingswedstrijden en zoals elk jaar bij #JumpingSMS start de wedstrijdweek met de SMS Queenscup op donderdag avond. Terwijl er in de VIP een gezellig netwerk evenement plaats zal vinden zullen de Vlaamse amazone strijden voor de titel in deze 1.15m rubriek gesponsord door LJ Leathers.

Op vrijdag is er de eerste kwalificatie van zowel de Oost-Vlaamse beker voor de jeugd als voor de eerste editie van het Beerveldskampioenschap. Vrijdag avond is het uitkijken en verzamelen geblazen voor de DM.EQuine MASTERS. Topnamen zullen er aan de start komen.

Zaterdag staat niet alleen de sport centraal. Na de Ride & Drive in de vroege avond zal de Beervelde Horse Auction, by Eye Of The Master het programma overnemen en enkele talentvolle springpaarden en veulens onder de hamer brengen.

Zondag wordt zonder meer de apotheose met niet alleen ponyrubrieken maar ook de ontknoping in de Beker van de Jeugd en het Beerveldskampioenschap, powered by Hippique.Immo.

Alle info JUMPINGSMS

Alle info Flanders Horse Event

Alle info Beervelde Horse Auction