Nieuwe data bekend voor FEI ponymetingen

Nieuwe data bekend voor FEI ponymetingen

Eind vorig jaar kondigde KBRSF reeds een eerste officiële FEI-ponymeting op Belgisch grondgebied aan. Omwille van administratieve problemen die in verband stonden met de huidige coronaregelgeving, diende deze ponymeting jammer genoeg last minute te worden geannuleerd.


Er werd echter niet stilgezeten achter de schermen bij KBRSF en ze zijn dan ook verheugd u twee nieuwe data voor ponymetingen in de Dierenkliniek van het UGent te Merelbeke te kunnen voorstellen.

Een eerste sessie zal doorgaan op 29 en 30 januari. Voor deze sessie werd voorrang gegeven aan de pony’s die ingeschreven waren voor de afgelaste ponymeting van december.  Deze sessie is volzet.  Een tweede ponymeting, waarvoor nog wel kan ingeschreven worden, wordt gepland op 5 en 6 februari 2022.

Hebt u interesse om deel te nemen, neem dan contact met KBRSF op via jessica@equibel.be voor 28 januari 2022.

Vermeld in de mail de naam van de ruiter of menner, naam eigenaar/verantwoordelijke, de naam van de pony(s), het immatriculatienummer en eventueel het FEI nummer. Ook pony’s die (nog) niet internationaal deelnemen kunnen worden aangemeld voor deze meetdagen.

De prijs per pony voor deze meting bedraagt 45 euro. Indien er meer aanvragen zijn dan plaatsen, trachten we zo snel mogelijk een volgende meetsessie te organiseren en zullen we voorrang geven aan diegenen op de wachtlijst. We contacteren de deelnemers persoonlijk voor wat betreft de betaling.

Via deze link kan u de FEI-reglementen in verband met de FEI-ponymetingen nalezen. 

Bron: KBRSF 
Foto: Equnews