Nieuw in december: “De Azeltoftste Paardenmarkt van Vlaanderen”

Nieuw in december: “De Azeltoftste Paardenmarkt van Vlaanderen”

Een nieuwe traditie zet zich in gang op de eerste zondag van de maand december “De Azeltofste Paardenmarkt” van Vlaanderen.

Voor de allereerste keer en voor nog jaren te komen organiseren we een groot volksfeest voor klein en groot in het Azelhof te Lier. Op zondag 4 december vanaf 17:00 ontvangen we tot 300 paarden en ponies op de binnenpiste van het Azelhof. Kom de heerlijke traditie aanschouwen hoe een geïnteresseerde een paard in de mond kijkt, er een stukje mee op en neer rent, de benen nauwkeurig bekijkt, de papieren inziet en er na enkele minuten reeds een druk handje wordt geklapt, terwijl er verderop een dochter in de armen van haar vader springt want deze kocht net haar eerste pony.


De biertaps en foodtrucks met de vettige hap zullen op volle toeren draaien en tevens de indoor kermis waar u het hoge bezoek van Sinterklaas mag verwachten. Dit alles wordt opgevolgd met een foute party op ons boerenbal dus aarzel niet om op maandag 5 december een snipperdagje in te lassen, want het wordt een gezellige beestenboel.


Kortom een bruisende markt met heerlijke tradities, kom zeker en vast langs om ook jouw slag te slaan of gewoon om de heerlijke sfeer op te snuiven.