Nicola Philippaerts: "Geen vakantie, maar bittere ernst dat wacht er ons in Knokke..."

Nicola Philippaerts: "Geen vakantie, maar bittere ernst dat wacht er ons in Knokke..."

Na een rustperiode van een maand trad Nicola Philippaerts twee weken geleden opnieuw met H&M Chilli Willi in competitie. Zondag rijdt de succesvolle combinatie de GP om dan over twee weken aan de treden in de Chantilly waar ze vorig jaar de wedstrijd van de Longines Global Champions Tour wisten te winnen. 

“Het is een vijfsterrenwedstrijd in eigen land waar ik sterk wil presteren. In België rijden is en blijft nog altijd iets speciaal. De vele toeschouwers genieten hier in een prachtig kader van de eerste vakantiedagen en topsport. Een ideale combinatie. Voor ons is het bittere ernst. Iedereen wil hier goed voor de dag komen. Ook wij! Chilli Willi en ikzelf gaan er alles aan doen om zondag een goed resultaat te behalen” zegt Nicola Philippaerts.

Broer Olivier Philippaerts start zondag met H&M Extra. “Na Hamburg heeft Extra rust gekregen om hier fris aan de start te verschijnen. Extra voelt ook fris aan, op dat vlak zit het goed. Knokke Hippique is één van de belangrijkste wedstrijden in eigen land. Deze afspraak wil je als ruiter niet missen. Zondag goed presteren is de ambitie.”

Bron: Persbericht