Maak je klaar voor wedstrijdsport @ Halkin Stables

Maak je klaar voor wedstrijdsport @ Halkin Stables

De wedstrijden voor professionele ruiters mogen weer van start gaan en dat is voor hen alvast erg goed nieuws. Dit weekend staan er verschillende internationale concours op het programma en in Loenhout en Dilbeek wordt er alvast op nationaal niveau gesprongen.

Volgende week zijn de Halkin Stables het centrum van de nationale sport met een Silver League. Toch heeft de organisatie ook aan de zogenaamde 'amateurs' gedacht: "We vinden het natuurlijk erg belangrijk om de Coronaregels te blijven volgen", klinkt het. "Daarom begrijpen we maar al te goed dat wedstrijden op dit moment enkel voor professionele ruiters mogelijk zijn. Toch willen we iedereen de kans geven op onze piste te rijden”, vertellen ze. “Daarom zal er op zondag een trainingsdag georganiseerd worden met hoogtes van 70cm tot 1m20. Voor iets wat wils, dus!”

Op vrijdag kan er tot 1m35 gesprongen worden, op zaterdag is het hoogtepunt een 1m40 Grand Prix waarin ruiters punten voor de H&H ranking kunnen verzamelen. Tijdens onze training op zondag worden er rubrieken van 70 cm tot 1m20 ingelast worden”.

Inschrijven voor de Silver League kan via Equibel. Inschrijven voor de Trainingswedsrijden via info@halkinstables.com

Meer info: www.halkinstables.com