Le Blue Diamond, Bamako de Muze, Dominator 2000 Z en Banjo R leveren winnaars vrijspringen Geel

Le Blue Diamond, Bamako de Muze, Dominator 2000 Z en Banjo R leveren winnaars vrijspringen Geel

Afgelopen maandag organiseerde het BWP Antwerpen in Geel de jaarlijkse vrijspring wedstrijd voor jonge pony's en paarden.

Bij de pony's won Jan Ceusters' Valentino van de Nieuwe Heide (Banjo R). De pony imponeerde de jury en kreeg zo meer punten dan Gremashof Niel (Tongerenhof Osmium) en Victor van de Groenheuvel (Quint vd Groenheuvel).

Tom Lemmens zijn Dolitaire Olympic de Betze Z (Dominator 2000 Z) won de rubriek voor vrouwelijke 2-jarigen. Dolitaire werd in de eindranking opgevolgd door Guy de Peuter's Rapsody van 't Looveryck (Chacoon Blue). Haar halfzus, Gotti van Paemel was actief op een 1.60m niveau. De derde plaats was er voor Sven Breugelmans' C'est la vie van 't Bergske Z (Corico Z)

Johan Rooms zijn gefokte Replay van 't Paradijs (Bamako de Muze) won de reeks voor mannelijke tweejarigen. Replay zijn moeder is Jeunesse van 't PAradijs, gekend van de internationale prestaties met Lorenzo de Luca. De familie Van Dijck hen, Requiem J&F Champblanc (Quaprice Boismargot Quincy) volgde op de tweede plaats voor Jan Spis' Rox van de Hoenderheide (No Doubt van het vlierhof).

Bij de driejarigen imponeerde Luc Aertsen's Q-Milk vd Wezelse Heihoeve (Le Blue Diamond van 't Ruytershof). Q-Milk komt uit dezelfde moeder als For Jef vd Wezelse Heihoeve. De nummer twee was Tequila ODTH Z (Taran de la Pomme). De derde plaats was er voor Guido De Cauwer's Kato van't Plutoniahof (Tangelo vd Zuuthoeve).

Alle resultaten