#JumpingSMS: "We moeten de sport promoten met respect voor de corona regels. Ja het kan!"

#JumpingSMS: "We moeten de sport promoten met respect voor de corona regels. Ja het kan!"

Het is een privilege dat we in deze tijden op concours kunnen en dat weet de organisatie van de jaarlijkse #JumpingSMS als geen ander. "We moeten de ruiters gemotiveerd houden, anderzijds hopen we dat de ruiters de regels mooi volgen, zodat we de sport verder kunnen laten doorgaan."

De Beker van Oost-Vlaanderen verhuist door Corona dit jaar naar de organisatie van #JumpingSMS. Die laatste moest recent zijn locatie in Beervelde achterwege laten en heeft in minder dan een week tijd een alternatief voorzien.

"We gaan er alles aan doen om de ruiters en paarden een leuke ervaring te geven. Wedstrijden in tijden van corona hoeven niet eentonig te zijn, in tegendeel..." klinkt het. "Heel wat sponsors bieden de nodige steun zodat we er een leuk evenement van kunnen maken. Het is dan ook super leuk dat we ruim €2.500 euro extra natura prijzen zullen mogen weggeven aan winnaars. Dit dankzij, LJ Leathers, Equnews, CWD, Ruitersport d'Oosterlinck, Voeders Lannoo, enz."

Gemotiveerd

Duidelijk gemotiveerd roept de organisatie wel al  op voorhand op strict de corona maatregelen op te volgen. "Zo overtuigen we gemeentes en overheden dat de paardensport coronaproof KAN!"

Meer hier