#JumpingSMS verhuist Beker van Oost-Vlaanderen naar Halkin Stables

#JumpingSMS verhuist Beker van Oost-Vlaanderen naar Halkin Stables

Gisteren werd bekend dat het gemeentebestuur van Lochristi alle evenementen heeft geschrapt tot eind oktober. Dit zorgde ervoor dat het Corona virus een streep trok door de organisatie van het Flanders Horse Event en #JumpingSMS. De regionale organisatie heeft nu een alternatief gevonden.

De Oost-Vlaamse HROV wedstrijd van #JumpingSMS  verhuist naar  Vosselare. "Het programma blijft zoals het was," klinkt het. "De Beker van Oost-Vlaanderen zal centraal staan. De Queenscup by LJ Leathers wordt verplaatst naar zaterdag avond."

"Dankzij de flexibiliteit van het HROV en Halkin Stables zijn we blij dat we alsnog de sport een leuke wedstrijd kunnen aanbieden." laat het regionaal bestuur weten.

"We hadden iedereen super graag in het idyllische Beervelde ontvangen  en willen Patrick Gansbeke, Danny De Mol, Caroline De Rooze en Kathy Tondelier (team FHE) nogmaals bedanken voor de leuke voorbereidingen afgelopen weken. In 2021 hopen we opnieuw in Beervelde te kunnen organiseren."

Veiligheidsraad

Ondertussen is het afwachten wat de volgende veiligheidsraad zal beslissen alsook het lokaal bestuur van Deinze (Vosselare).  Eerder liet minister Ben Weyts wel al weten dat sportwedstrijden moeten kunnen doorgaan, maar zonder publiek. "Het zal enorm belangrijk zijn dat iedereen de corona regels nauw opvolgt.  Zo blijven we genieten van de springsport."