Jos Lansink nu volledige eigenaar van Pieter Clemens' wereldbeker paard Hulde G

Jos Lansink nu volledige eigenaar van Pieter Clemens' wereldbeker paard Hulde G

Stal Van Geel Schröder verkoopt hun toppaard Hulde G (v. Vigo D'Arsouilles Stx) nu volledig door aan Jos Lansink. De 10-jarige KWPN-merrie was voorheen al voor 50% van Lansink. Nu maakten de twee partijen de overdracht volledig. 

Hulde G, een fokproduct van Rien Vangeel, werd tot en met het 1.45m level gebracht door Daan Van Geel. Vervolgens werd de merrie voor de helft verkocht aan Jos Lansink waarna Pieter Clemens de teugels overnam. Clemens bracht de merrie tot en met Wereldbekerniveau. In La Coruna scoorde Clemens en Hulde G nog enkele klasseringen op de 5* competitie. In de Wereldbeker van La Coruna sprong het duo naar een elfde plaats. In de Wereldbeker van Oslo, Noorwegen sprong Pieter Clemens met Hulde G naar een tweede plaats. 

"Wij wensen Jos Lansink en Pieter Clemens heel veel succes met deze superster, Hulde G. We zijn dankbaar voor het avontuur dat we hebben gehad samen met dit paard. Hulde G, een fokproduct van Rien Vangeel, werd tot het 1.45m level gereden door Daan. Vervolgens verkochten we ze voor 50% aan Jos Lansink. Zij brachten haar tot het Wereldbekerniveau! Ik ben zo trots en dankbaar voor de goede samenwerking die we samen hadden met Jos Lansink. Vanaf nu mogen ze hun verhaal samen verder zetten. Veel geluk samen en natuurlijk zullen we de successen van Hulde G en Pieter blijven volgen", aldus Stal Van Geel Schröder op sociale media. 



Bron: Facebook Stal Van Geel Schröder