Jérôme Guery ziet Napoli vh Nederhassenthof uit zijn stallen vertrekken

Jérôme Guery ziet Napoli vh Nederhassenthof uit zijn stallen vertrekken

Jérôme Guery ziet een van zijn toppaarden Napoli vh Nederassenthof uit zijn stallen vertrekken. Dat maakte de Olympische ruiter vandaag zelf bekend. 


De negenjarige BWP-ruin Napoli vh Nederassenthof (v. President) zal vanaf nu aan de start komen met de Noorse Young Rider Ingrid Gjelsten. Het fokproduct van Emiel Valvekens kwam op zijn zes jaar bij de Olympische ruiter Jérôme Guery terecht waar hij zijn carrière in de internationale sport verder zette. Guery's partner, Patricia startte in het zadel van deze ruin en na enkele succesvolle prestaties nam Jérôme zelf de teugels over. Het duo behaalde meerdere klasseringen op zowel vier als vijf ster niveau.  

Op de Global Champions Tour in Doha eerder dit jaar, behaalden de twee nog een top tien klassering in de 1.55m proef. Eerder op het jaar werden ze vierde in de 3* Grand Prix in Oliva. In Valence wonnen ze zelfs een 4* rubriek.  

"Zijn geweldige prestaties hebben veel belangstelling gewekt en vandaag zijn we erg blij dat, met de hulp van Enda Carroll van Ashford Farm en Marlon Zonatelli, Napoli de paarden van Gjelsten Equestrian Stables zal ondersteunen en zo Ingrid, een jonge 21-jarige amazone, in staat zal stellen zich verder te ontwikkelen op topniveau. Wij wensen hen veel geluk en succes", aldus Jérôme Guery. 

Bron: IG Jérôme Guery