Immofluisteraar verkoopt prachtige landelijke villa met bijgebouw en professionele paardenaccommodatie

Immofluisteraar verkoopt prachtige landelijke villa met bijgebouw en professionele paardenaccommodatie

Ben je nog op zoek naar het perfecte nieuwe stulpje? Dan heeft Immofluisteraar misschien wel exact waar je naar op zoek bent! Ze verkopen immers deze prachtige landelijke villa met paardenaccomodatie in Heldergem. 


Deze villa wordt gekenmerkt door haar elegantie, kwaliteitsvolle en stijlvolle materialen, landelijke stijl en open leefruimtes, waarbij de gezelligheid van het wonen centraal staat.De bijhorende paardenaccomodatie ademt professionaliteit uit en biedt voor zowel de semi- als de professionele ruiter tal van mogelijkheden en dit op een domein van maar liefst 3,5ha.

Via de stijlvolle inkomhal treed u binnen en geeft u toegang tot de gezellige mezzanine die dienst doet als leeshoek waar je volledig tot rust kan komen. Aansluitend tref je de ruime woonkamer aan met veel lichtinval. De smaakvol ingerichte open keuken, welke beschikt over bijzonder kwalitatieve toestellen, compleet met een groot keukeneiland en een Boretti fornuis, maakt het voor u mogelijk om optimaal van uw kookbeleving te kunnen genieten. Grenzend aan de keuken bevindt zich de veranda; een sfeervolle ruimte welke momenteel een sportief karakter uitstraalt, daar deze ruimte dienst doet als fitnesskamer.De kelder herbergt voldoende opslagruimte voor al jouw spullen. Aansluitingen voor wasmachine en droogkast zijn aanwezig.


Klik hier voor meer foto's en informatie