IMMO: Paardenparadijs(je) in St-Pieters-Leeuw

IMMO: Paardenparadijs(je) in St-Pieters-Leeuw

Unieke instapklare eigendom op 1,44ha met paardenaccomodatie. Deze eigendom werd volledig gerenoveerd in 2018 en heeft héél wat te bieden.

De woning omvat op het gelijkvloers een ruime inkomhal met gastentoilet, een strakke leefruimte met speksteenkachel gecombineerd met authentieke gewelven in het plafond, een volledig geïnstalleerde keuken, een kelder, een inpandige garage van 60m² met sectionaalpoort, een grote brede inrit met elektrische poort en een aangenaam privaat overdekt terras.

De bovenverdieping omvat 5 mooie ruime slaapkamers, een bureau, een compleet uitgeruste badkamer met ligbad, douche en wastafel, en een apart toilet.



Verder beschikt deze eigendom nog over een mooie paardenaccomodatie, met name een bergzolder, een opslagschuur, 4 paardenstallen met automatische drinkbakken, een circulatiesysteem en een stapmolen. Tevens zijn er nog meerdere regenwaterputten met een totale capaciteit van 15.000 liter aanwezig.De woning biedt eveneens energiezuinige elementen zoals een warmtepomp en 15 zonnepanelen.

Deze woonentiteit is zonder méér instapklaar. Hier is het werkelijk koffers pakken en verhuizen!De unieke ligging in het groen en de renovatie zijn alvast DE troeven van deze eigendom. Dit in combinatie met een vlotte bereikbaarheid naar het openbaar vervoer en de dichtbij gelegen scholen, winkels en het centrum van St. Pieters Leeuw maken deze eigendom compleet.EPC 296 kwh/m².


ALLE INFORMATIE