Immo in de kijker: woning met stallen, binnen- en buitenpiste in Huldenberg!

Immo in de kijker: woning met stallen, binnen- en buitenpiste in Huldenberg!

Ben jij nog op zoek naar de ideale accommodatie om jouw dromen werkelijkheid te laten worden? Misschien is dit pand in Huldenberg wel iets voor jou! 

De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, ruime living met veel lichtinval, open keuken met aanpalende berging en een afzonderlijk bureau. Het eerste verdiep omvat 2 kinderkamers met een afzonderlijke badkamer en een master bedroom met badkamer en dressing.

De woning is afgewerkt met zeer hoogstaande materialen en beschikt over alle luxe en comfort (vloerverwarming, videofoon, warmtepomp, zonneboiler,... ).Vanuit de berging heeft u toegang tot een eerste stalgebouw dat momenteel nog niet ingericht is maar voorzien voor het plaatsen van 8 stallen + opslag machines/hooi en stro.

Achter de woning bevindt zich een tweede stalgebouw met luxe stallen, poetsplaats en solarium.Als kers op de taart beschikt de eigendom over een vergunde buitenpiste en een binnepiste van 20x40! Er is een aanpalende weide in eigendom en er bestaat ook nog de mogelijkheid om een bijkomende weide te huren.


Voor meer informatie, klik hier