Immo in de kijker: Instapklare Bungalow met loods en weides

Immo in de kijker: Instapklare Bungalow met loods en weides

Ben je op zoek naar een gezellige, instapklare woning waar je je paarden makkelijk aan huis kan zetten? Misschien is onderstaand pand dat Immofluisteraar aanbiedt wel wat voor jou!  De moderne bungalowwoning met prachtig vergezicht is gelegen te Lochristi. Het perceel met aanpalende weilanden telt een oppervlakte van 6.900m² omgeven door groen.


De woning omvat een inkomhal die toegang biedt tot de ruime woonkamer met veel lichtinval, voorzien van een gashaard, wat het aangenaam vertoeven maakt. Aansluitend tref je de moderne, volledig uitgeruste keuken aan. Hier kan je alvast aan het kokkerellen slaan. Naast de keuken bevindt zich de wasplaats alias berging waar aansluiting is voor wasmachine en droogkast. Verder omvat de woning 3 slaapkamers, waarvan de master-bedroom is uitgerust met een dressing.

De hedendaagse badkamer is ingericht met een dubbel lavabomeubel, een inloopdouche en een toilet. Overigens is er een zolder en een kelder die de woning compleet maken.In deze moderne woning zijn technische snufjes niet weg te denken. Semi-domotica vereenvoudigt het leefklimaat in het huis, elektrische rolluiken waarvan je het gemak ervaart doordat ze geautomatiseerd zijn en een multimediasysteem geïntegreerd in het huis zodat je steeds fijne muziek op de achtergrond hebt en dit doorheen het huis. Tot slot maakt een ventilatie D-systeem het plaatje af in optimalisatie van de woningventilatie.



Klik hier voor meer foto's en informatie