Hippique.Immo verkoopt droomstal in Weelde

Hippique.Immo verkoopt droomstal in Weelde

Ben jij op zoek naar je droomstal met een aangrenzende luxueuze villa? Look no further! Want wij hebben een echt pareltje in petto voor u. Deze riante villa en hippisch complex met binnen- en buitenpiste op 2,9 ha is terug te vinden te Weelde. Het complex bevindt zich vlakbij de E34 en op de grens met Nederland. Het perceel van 2,9 ha omvat een ruime woning met binnenzwembad, 19 stallen, binnen- en buitenpiste, stapmolen, longeercirkel en in hout omheinde weides. 

De ruimte woning is opgedeeld in twee woongedeeltes. De eerste bevindt zich op het gelijkvloers en omvat een ruime leefruimte met keuken, drie slaapkamers, badkamer en een aparte bureau. Het tweede woongedeelte is terug te vinden op de eerste verdieping van de andere vleugel en bestaat uit een open keuken, ruime leefruimte, drie slaapkamers en een badkamer. Voor de levensgenieters onder ons is er aan de woning nog een verwarm zwembad met sauna, infrarood-cabine en twee douches voorzien. Er is ook een ruime garage aanwezig waar drie auto's in kunnen. 


De paardenaccomodatie omvat verschillende gebouwen die met elkaar verbonden zijn. De stallen zijn zo gebouwd zodat bijna elke stal een buitenluik heeft. Het eerste authentieke schuurgebouw bevat negen stallen en een zadelkamer. In het tweede stalgebouw zijn er tien ruimte boxen aanwezig. De stalgebouwen zijn direct met elkaar verbonden en hebben toegang naar de nieuwe binnenpiste (20m x 36m). Daarnaast zijn er nog drie wasplaatsen met solarium. De buitenpiste (26m x 66m) is voorzien van professionele geopadbodem en sproeiinstallatie. Er is ook nog een groomsappartement aanwezig in het stalgebouw. 


Deze droomstal wordt vervolledigd met een stapmolen voor vier paarden, een longeercirkel mestvaalt en omheinde weides met schuilstallen. 

Dit is een complex rechtstreeks uit een sprookje... Waar wacht je nog op? Neem snel een kijkje! 

Klik hier voor meer informatie.