Hengstenspotlight: Quistello HW

Hengstenspotlight: Quistello HW


Ben je nog op zoek naar een echte eye-catcher hengst voor je merrie? Ben je niet bang om jong talent een kans te geven? En ben je helemaal wild van Marcus Ehning zijn toppaard Comme Il Faut? Stop dan met zoeken want de 5-jarige Quistello HW (v. Comme Il Faut) is precies waar je naar op zoek bent.


Hoewel Quistello nog erg jong is, spat het talent er al vanaf. Hij toont veel voorzichtigheid en vermogen op de hindernis; denkt mee met zijn ruiter en is een plezier om onder het zadel te hebben. Hij maakte afgelopen weekend zijn opwachting in de cyclus voor 5-jarige paarden waar hij een makkelijke nulronde achter zijn naam noteerde.

Zijn vader Comme Il Faut heeft natuurlijk geen introductie meer nodig. De schitterende hengst van Marcus Ehning springt al jaren op het hoogste niveau. Bovendien is hij ook een goed vererver: verschillende van zijn nakomelingen treden in de voetsporen van hun vader en verdedigen de eer van hun land én ruiter in de hoogste niveaus van onze sport. Comme Il Faut zelf verenigt de beste bloedlijnen ter wereld: zijn vader is niemand minder dan de legendarische Cornet Obolensky die onder het zadel van Marco Kutscher furore maakte. Zijn moeder is Ratina Z, die van Ludger Beerbaum een levende legende maakte.

De moederlijn van Quistello moet niet onderdoen: zijn moeder is Jinta vd Bisschop; uit de fokkerij van de familie De Craene die al verschillende toppaarden voortbracht. Jinta is een dochter van de 1m60 springende Eurocommerce Berlin, die met Gerco Schröder op het hoogste niveau sprong. Deze schitterende schimmelhengst is ondertussen overleden maar heeft zonder twijfel zijn stempel op de moderne fokkerij gedrukt.

Kortom: ben je op zoek naar een schitterende, beloftevolle hengst die het hoogstwaarschijnlijk zal maken op het hoogste niveau? Dan is Quistello diegene die je zoekt!


Meer info: Aurelie.deloof@hotmail.com of 0472510194