Exceptionele bloedlijnen maar ook buitenkansen tijdens Equestrian-Auctions

Exceptionele bloedlijnen maar ook buitenkansen tijdens Equestrian-Auctions

Vandaag is de kans waar veel ruiters en fokkers op hebben gewacht. De nieuwe Equestrian-Auctions pakt uit met een imposante collectie. Knappe bloedlijnen worden gecombineerd met vermogen, super looks en goede beweging.

Vorig weekend sprong Toulanda Degli Assi (Toulon) nog in de kijker tijdens de Grote Prijs van Ranshofen. De 7-jarige merrie zal deze winter met Max Kühner doorstoten naar het grotere werk. Exclusief biedt Equestrian Auctions een nakomeling van de merrie van Emerald en eentje van Tangelo vd Zuuthoeve. 

Deze Easy Does it PM en Tainted Love PM zullen ongetwijfeld de stempel drukken in de sport.

Of wat dacht je van Khaleesi T40 Z, een Kannan-nazaat uit de 1.60m gesprongen Vayana. Vayana sprong op Nations Cup niveau met Valentina Isoardi.

Verder drukt ook de jonge hengst Piece of Cake zijn stempel op de collectie. Zowel Pancake DS als Pongo vd Bleukhoeve zijn nakomelingen van deze beloftevolle hengst. Fokmerrie, Angel van de Bleukhoeve is dan weer in volle dracht van de hengst.

Knappe uitschieter is ook het embryo Eldorado vd Zeshoek x Halifax vh Kluizebos, de 3/4e familie van de veilingtopper van Equbreeding.auction. Of een Bamako de Muze uit de volle zus van Erenice Horta.

Bekijk de collectie: KLIK HIER
Registreren en Bieden : KLIK HIER