Europa's mooiste stal nu via traditionele verkoop op de markt

Europa's mooiste stal nu via traditionele verkoop op de markt

Eerder dit jaar werd Europa's mooiste stal, Gut Einhaus in de verkoop geplaatst via een online veiling. "De veiling was een succes, echter werd de minimum prijs niet gehaald." Omwille van die reden wordt Europa's mooiste stal, Gut Einhaus nu te koop aangeboden op de traditionele manier. Specialist-makelaar, HippoHomes stelt de stal nu te koop.

De bouw van Gut Einhaus werd in 2014 afgerond. De stijl van het complex is een mix van Duitse traditionele elementen en de prachtige Amerikaanse stijl. Het domein Gut Einhaus bestaat uit een volledig uitgeruste country villa (master bedroom en vijf slaapkamers, drie badkamers) en een uitzonderlijke hippische accomodatie die bestaat uit: een charmante sport- en fokstal die zich in verschillende gebouwen bevinden. Er is plaats voor meer dan 60 paarden, er zijn vier outdoor arena's (sommige met eb- en vloedpiste), een graspiste die niet moet onderdoen voor die van CHIO Aken, een galopbaan, weides zo ver het oog reikt, ... Dit eigendom biedt echt het totaalplaatje voor iedereen die van paarden houdt. 

Slecht weer? Ook dat is geen probleem aangezien dit eigendom over een ruime binnenpiste (25m x 50m) beschikt. Daarnaast is er een charmante 'reception room' wat je toelaat om je paarden te trainen en achteraf je training op een gezellige manier te bespreken.




Voor het personeel zijn een vier appartementen met in totaal acht slaapkamers beschikbaar. Het domein leent zich zeker en vast ook tot het organiseren van internationale wedstrijden. Of het nu gaat om jumping, dressuur, eventing of mennen, er is meer dan plaats genoeg om tot CSIO5* te organiseren. 

Liever geen paarden? 

Gut Einhaus kan ook getransformeerd worden tot een vakantiepark en zou één van de meest exclusieve vakantiebestemmingen van Duitsland kunnen worden. Het domein ligt dichtbij verschillende luchthavens in Duitsland en Nederland en is makkelijk te bereiken via verschillende uitvalswegen. 


Meer informatie? Klik hier!