Deze indrukwekkende Conthargos-zoon kan binnenkort van u zijn...

Deze indrukwekkende Conthargos-zoon kan binnenkort van u zijn...

Dat er tijdens de Horse Select Auction straffe paarden aan te pas zullen komen, is verzekerd. Daaronder valt ook deze knappe hengst uit de gerenommeerde Conthargos-lijn. Hij staat ter veiling van 2 t.e.m. 5 september. Mis de kans niet om deze toekomstige topper welkom te heten in uw stal!

De nakomelingen uit Conthargos laten meer en meer indruk achter. Hij vererft mooie, goed bewegende types met een atletische bouw, wat zeker ook het geval is bij deze Conthaya S. Met zijn lange benen laat hij mooie ruime gangen zien.

Moeder van deze hengst is Kaya De Mauretus, halfzus van Eline 111 (1.50m) en Silver Wave (1.45m). Ook Apache 111, die zelf actief is op 1.55m-niveau komt uit deze lijn. Apache wordt zelfs door een junior gereden, wat het goedwillige karakter van deze lijn perfect weerspiegelt. De moeder was zelf succesvol op 1.30m-niveau maar wordt nu wegens een sportblessure ingezet in de fokkerij. 

Deze Franse lijn bracht eveneens fantastische paarden van Haras d'Elle voort. Denk daarbij aan goedgekeurde hengst Flipper d'Elle (1.60m) en Kachemerie d'Elle (1.50m). En alsof dat nog niet genoeg is, komt ook de gekeurde hengst Urano de Cartigne (1.60m) uit deze imposante moederlijn.

Hier vindt u een eerste impressie van het veulen. 

Veiling

Deze opmerkelijke hengst staat ter bieding van 2 t.e.m. 5 september en vindt u hier terug

Meer info vindt u ook op HS Stud