Darragh Kenny verkoopt gros van jonge talenten. "Ik wil me meer op topsport focussen..."

Darragh Kenny verkoopt gros van jonge talenten. "Ik wil me meer op topsport focussen..."

De Ierse, Olympische springruiter, Darragh Kenny heeft beslist dat hij zich meer wil focussen op het hoogste niveau van de sport. "Ik wil me meer focussen op de training van de reeds ontwikkelde en getrainde paarden. Daarom heb ik beslist dat ik een deel van mijn eigen geselecteerde jonge springpaarden ga verkopen." klinkt het.

In zijn selectie is er voor ieder wel wat wils. Van interessante embryos tot gereden paarden. Onder andere is de vijfjarige Cornet Rouet PS (Cornet Obolensky x Balou du Rouet) een eye-catcher. Deze gekeurde hengst toont een super kwaliteit en laat je verbazen met zijn kracht en techniek. “Stakkanuja”(1.50)."

Of wat dacht je van gekeurd hengst potentieel, de 2-jarige Monticello De Will Z. Deze zoon van Marlou des Etisses springt met vermogen, balans en souplesse.

"Ik wil mijn carrière op het hoogste niveau van de sport verder zetten. Mijn focus moet daarom nog meer liggen op de ontwikkeling van de reeds getrainde en geschoolde paarden. Met pijn in het hart moet ik daarom afscheid nemen van een groot deel van mijn eigen beloftevolle jonge springpaarden," vertelt Kenny.

Onder andere de fantastische fokmerrie, Indra vd Bisschop staat te koop. De 9-jarige merrie is de volle zus van Dulf vd Bisschop en draagt een veulen van Chat Botte.

Ontdek alvast de uitgebreide en verrassende collectie.

KLIK HIER