Corona-blog met Chloe Stampaert: "Na een iets te stevige versnelling tussen mijn showroom en mijn telefoon kwam het helaas tot een pijnlijke valpartij"

Corona-blog met Chloe Stampaert: "Na een iets te stevige versnelling tussen mijn showroom en mijn telefoon kwam het helaas tot een pijnlijke valpartij"
Ook vandaag geeft Chloe Stampaert van Greenfield Selection ons weer een inkijk ik haar Corona-leven! 

Laatste dag van de week @the office.Vandaag staat de check-up van de stock op het programma. Greenfield wil ten aller tijde haar goederen zo snel mogelijk bij de klanten krijgen en daarom beschikken we over een enorme voorraad te Duffel!

Na onze verhuis van afgelopen winter vanuit Zomergem zijn er nog wat zaken die hun plaats moeten vinden. De borduringen gebeuren tot op heden nog steeds in Deinze maar we zijn werk aan het maken van een nieuw atelier te Duffel, eventueel ter aanvulling, zodat we het geborduurde materiaal van onze klanten nog sneller kunnen afleveren.

Stock natellen, borduringen nakijken en doorgeven, mails beantwoorden en tussendoor de oproepen van onze klanten beantwoorden zorgt voor wel wat vlieg en stuntwerk... deze keer niet zonder kleerscheuren. Na een iets te stevige versnelling tussen mijn showroom en mijn telefoon op mijn bureau kwam het tot een pijnlijke valpartij... Pijnlijk voor mij, gieren voor de collega's!

Met als gevolg dat mijn gepland loopje van de avond bij een mooie zonsondergang vervangen werd door een coldpack op mijn knie in de ligzetel van onze tuin... Ook niet slecht natuurlijk!