BWFA plant dit jaar opnieuw topveiling en is zoektocht naar veulens gestart.

BWFA plant dit jaar opnieuw topveiling en is zoektocht naar veulens gestart.

Het zijn uitzonderlijke en uitdagende tijden voor elk van ons. In deze tijden waar we enorm veel negatief nieuws horen willen we even focussen op het positieve, de geboorte van uw veulen(s)!

Volgend op deze geboorte dient u een aantal keuzes te maken. Indien u het veulen wenst te verkopen wensen we u graag mee te delen dat BWFA nog steeds paraat staat en reeds de nodige voorbereidingen aan het treffen is om de veiling dit jaar te laten doorgaan, weliswaar in een corona-jasje. Dit biedt u het ideale platform om uw veulen te verkopen aan een internationaal cliënteel.

Vorig jaar was de gemiddelde verkoopprijs van de veulens verkocht tijdens BWFA 14.270 euro, hiermee houden we de hoge standaarden, die BWFA al jarenlang biedt, aan. Samen werken we eraan om opnieuw uw veulen de beste toekomst te bieden. Wie weet maakt uw veulen binnen enkele jaren deel uit van Ă©Ă©n van onze talrijke topreferenties zoals Halifax van het Kluizenbos, Luigi D'Eclipse, Carlito Van’t Zorgvliet… 

Heeft u als fokker een veulen uit een gerenommeerde merrie-stam en wil u deelnemen aan de BWFA veiling 2020 aarzel dan niet om u aan te melden voor de selectie.

Er zijn dit jaar 2 selectie – mogelijkheden :

Vrijdag 5 juni : vanaf 16u30 > Stoeterij Twinkeling – Lichtaart
Zaterdag 6 juni : vanaf 9u30 > Stoeterij Van de Heffinck – Evergem

Gelieve uw veulen op voorhand aan te melden per mail naar info@bwfa.be en u krijgt dan een bevestigingsmail met meer info.

Noteer ook alvast de veiling met stip in uw agenda: maandag 27 juli 2020 – BWFA - veiling We willen er u wel aan herinneren dat de gezondheid en veiligheid van de fokkers, verkopers, medewerkers en kopers van BWFA en haar partners de hoogste prioriteit is voor ons. We volgen deCOVID19-maatregelen nauwgezet op en zullen deze maatregelen steeds naleven.