Burletta vd Donkhoeve Z en Rambo vh Gebergte winnen halve finale vrijspringen Jumping Mechelen

Burletta vd Donkhoeve Z en Rambo vh Gebergte winnen halve finale vrijspringen Jumping Mechelen

Gisteren stond het vrijspringen centraal op het Azelhof in Lier. De halve finale van het vrijspringen voor Jumping Mechelen lokte heel wat animo. In de voormiddag kwamen de tweejarigen aan bod.

Het was de Zangersheide-merrie, Burletta vd Donkhoeve Z (Bingo des Sequoias Z x Heartbreaker) die uitgeroepen werd als winnaar. Burletta komt ui de fokkerij van Gustaaf Quintelier. Ze komt uit de stam van Ramona vd Gaver. Met twee punten verschil volgde Rialta vd Bisschop (Nixov van 't Meulenhof x Kashmir van Schuttershof) op de tweede plaats.



Reia van 't Hazelarenhoekje (Dallas VDL x Chellano Z) volgde op de derde plaats voor Alexia Bormes Rm Z (Arezzo VDL x Perhaps vh Molenvondel). Rite Ter Elzen Z (Gino H x Hunters Scendro) werd derde.


De mannelijke tweejarigen reeks werd gewonnen door de Rambo vh Gebergte (Naxcel V x Iron Man van de Padenborre) van Bob Janssens. Rambo zijn vader Naxcel V werd op de BWP keuring als 3-jarige uitgeroepen tot Siegerhengst. Rambo zijn moeder Irona van de Viking Z is met Janssens actief op internationaal niveau.


Rambo van 't Zorgvliet (Cicero Z van Paemel x Inshallah de Muze) behaalde een tweede plaats. Jerry Braeckevelt is de fokker van deze Rambo. Hij komt uit de stam van o.a. Equita van 't Zorgvliet en Karmelita van den Dries. Op de derde plaats kregen we Ashton VDO Z (Aganix du Seigneur x Bisquet Balou vd Mispelaere) van het duo Tom Lemmens en Louis De Cleene. Fokker van Ashton is Marc Devolder.


Royal Touch vh Schaeck (Untouchable x Vigo d'Arsouilles) behaalde een vierde plaats. Perry De Winter fokte Royal Touch uit de merrie Gin Tonic de Muze. Zij is eveneens de moeder van de populaire jonge hengst Million Dollar van het Schaeck. Gin Tonic is een kleindochter van Walloon de Muze.

Op deze vierde plek zagen we eveneens Ravajo de Haquet (Navajo van 't Vianahof x Toulon) van fokker Kris De Brauwer.