Bieden voor de derde ET Auction kan vanaf nu!

Bieden voor de derde ET Auction kan vanaf nu!

Het derde lot van de Final Summer Edition van de ET Auction staat vanaf nu open voor biedingen. Dit keer focust de veiling op embryo's van de beste hengsten uit de beste moederlijnen. 

Blikvangers zijn onder andere een Chacco-Blue embryo uit Chabada de la Pomme, een Kashmir van Schuttershof dochter. Chabada is een halfzus van onder andere de BWP goedgekeurde Inshallah de Muze, Incroyable de Muze, Levis De Muze en Kitona de Muze, die allemaal op 1m60 niveau actief zijn. Chabade is op haar beurt een dochter van Excellentia (v. For Pleasure), een volle zus van Sauterelle de la Pomme en Teekitiezzie de Muze. Sauterelle is de moeder van Vagabond de la Pomme, Teekitiezzie is de moeder van Go Easy de Muze. De vader van dit embryo, Chacco-Blue staat momenteel op de eerste plaats in de WBFSH ranking. Hij is onder andere de vader van Explosion W van Ben Maher, Chaqui Z van Shane Sweetnam en Calisto Blue van Daniel Deusser. 

Een ander embryo dat in de spotlight springt, een Kashmir van Schuttershof uit de volle zus van Cornet Obolenksy (v. Clinton I). De moeder van dit embryo is Wimette van Kluizebos, uit Rabanna van't Costersveld (v. Heartbreaker). Deze merrie sprong op 1m45 niveau met Rowam Willis. Wimette is meteen ook een volle zus van de tophengst Cornet Obolenksy die zich als dekhengst al meermaals bewezen heeft. Hij is onder andere de vader van Cristallo I van Henrik von Eckermann, Comme Il Faut van Marcus Ehning en Cornet D'Amour van Daniel Deusser. De vader van dit embryo, Kashmir van Schuttershof, heeft geen introductie nodig. Hij is de vader van de Europese gouden medaillewinnaar H&M All in van Peder Fredricson en die van Malin Bayards H&M Indiana. 

Bieden kan vanaf vandaag, 25 september, 10:00. De veiling loopt af op 28 september om 20:00. 

Klik hier voor de volledige collectie