BHT veiling: de eerste biedingen zijn genoteerd!

BHT veiling: de eerste biedingen zijn genoteerd!

Ben je in tijden van Corona nog op zoek naar een lichtpuntje? Misschien kan je dat lichtpuntje wel vinden in de nieuwe collectie van de BHT veiling! Bovendien staan de biedingen nu open dus niets houd je tegen om te investeren in de toekomst! 

"De 11 jonge paarden (3 & 4 jaar oud) die zich in vrijheid toonden, zullen op maandag 4 mei toegewezen worden aan de hoogste bieder. Twee uur na opening van de veiling zien we toch al biedingen uit verschillende landen toekomen. Het zijn voor stuk voor stuk fijne paarden, braaf in de omgang, met een mooie toekomst voor zich", aldus de organisatie. 

"Eveneens een breed aanbod bij de gereden paarden. 2 paarden hebben al ervaring op 1.45m - 1.50m niveau, en kunnen perfecte leermeesters zijn. Topmerries uit goede origines, steeds een pluspunt dat ze hun talent nog kunnen doorgeven na hun sportcarrière. Beloftevolle jonge paarden die nog veel progressie kunnen maken, of paarden waar je meteen plezier aan kan beleven. Dat is een samenvatting van de 12 wedstrijdpaarden die online worden verkocht op dinsdag 5 mei bij de BHT Competition Horses", gaan ze verder.

Als je interesse hebt in één van de paarden, mag je altijd contact met de organisatie opnemen. Er wordt de mogelijkheid geboden om onder bepaalde voorwaarden één van de gereden paarden aan te voelen en te rijden. Telkens zorgen we er voor dat de regels van social distance worden gewaarborgd. Telefonisch zullen we u ook enkele praktische richtlijnen meegeven. 


Klik hier voor de Youngster collectie

Klik hier voor de Sportpaarden