Abdullah Al Sharabatly neemt afscheid van zijn GP-paard Qopilot Batilly Z

Abdullah Al Sharabatly neemt afscheid van zijn GP-paard Qopilot Batilly Z

Abdullah Al Sharabatly heeft vandaag bekend gemaakt dat hij zijn Zangersheide-ruin Qopilot Batilly Z (v. Qlassic Bois Margot) heeft verkocht aan Rocking Baslilisk Farm. Het duo presteerde tot op 3* 1.50m niveau. 


In Riyadh werd het duo eerder dit jaar nog eerste, tweede én derde in de CSI3* 1.50m en 1.45m rubrieken. Daarnaast wisten ze ook meerdere 2* en 3* Grand Prix's op hun naam te schrijven. 

Simon Delestre bracht de ruin ook eerder ook succesvol uit tot en met 4* niveau met eveneens meerdere klasseringen én overwinningen. Jasmine Talley zal de teugels van de twaalfjarige ruin voortaan overnemen. 

"Qopilot Batilly Z is verkocht aan Rocking Baslilisk Farm, Jasmine Nadine Weber Talley. Jasmine Talley zal de teugels overnemen. Het is een genoegen geweest om je op stal te hebben, met dank aan Tarek Taher en Prins Torki Bin Mohammed Bin Saud Al Kabeer. Qopilot, mijn kleine winnaar. Je betekent veel voor me en we zullen je allemaal missen. Je hebt me altijd trots gemaakt. Dank je, Qopilot, voor alles. Ik wens jou en Jasmine veel geluk in de toekomst", laat Abdullah Al Sharabatly weten. 



Bron: FB Abdullah Al Sharabatly