Jorinde Verwimp: "Wat het resultaat morgen mag zijn, deze ervaring nemen ze mij niet meer af"

Jorinde Verwimp: "Wat het resultaat morgen mag zijn, deze ervaring nemen ze mij niet meer af"
Tijdens de Olympische Spelen zorgt Jorinde Verwimp, onze enige Belgische dressuur amazone in Rio, voor een BLOG via Equnews.










In haar nieuwste BLOG blikt ze terug op de voorbije dagen en vooruit naar haar Olympisch debuut morgen.

"Het vervolg in Rio. Ik ben nu al ruim een week hier en de tijd vliegt voorbij. Er zijn al een aantal Belgische sporters naar huis. De atletiekers zijn eergisteren pas aangekomen en ook onze springruiters en paarden zijn ondertussen hier.
Ik heb maandag vetcheck gehad met Timmie en dat ging goed. In de trainingen is hij ook helemaal hoe ik hem wil hebben, hij staat er super aan en ik hoop dit vast te kunnen houden voor morgen.
Ik heb vandaag nog een laatste training met Sjef en dan morgen om 18.39 Belgische tijd is het showtime! De loting was voor mij ook best gunstig aangezien ik als 46ste mag starten.
Wat vandaag betreft ga ik een aantal proeven kijken van het eerste deel van de GP. Het weer zat voorlopig heel goed, al is het vandaag aan het regenen. Ik heb nog geen andere sporters live aan het werk gezien maar volg alles van op TV. Belgie heeft er ondertussen weer een medaille bij. De sfeer zit hier ook heel goed, hoewel er een mix van emoties heerst aangezien er teleurgestelde en heel blije mensen rondlopen. De val van Karin Donckers was natuurlijk super jammer en niet te verklaren. Ook mijn andere roommates de 2 tennis meisjes Yanina Wickmayer & Kirsten Flipkens & judo topper Charline Van Snick liggen jammergenoeg al uit de competitie.
Ik ga nog genieten van mijn laatste volle week hier en wat het resultaat morgen ook mag zijn. De ervaring nemen ze mij niet meer af."