Z-winst voor Bart Goetschalckx bij LRV Merksplas

Z-winst voor Bart Goetschalckx bij LRV Merksplas

Bart Goetschalckx won een dunbevolkte klasse Zwaar op de wedstrijd georganiseerd door LRV Merksplas. 

Klasse Zwaar

In het zadel van Obama vd Esberg (v. Thunder van de Zuuthoeve) bleef Bart Goetschalkx als enige dubbel foutloos over het 1.30m hoge parcours. Michelle Malisart werd tweede nadat Iemmy vd Ponyhoeve (v. Harley VDL) een springfout tegen had in de barrage. Tom Mertens was de laatste combinatie om deze klasse aan te vatten en werd derde met Jarobi van het Eelshof (v. Quickfeuer van Koekshof). 

Klasse Midden

Tom Mertens mocht naast zijn brons van Z130 de beker van M120 in ontvangst nemen. Op Larissa van het Eelshof (v. Diarado) bleef hij ruim twee seconden voor op de concurrentie. Dorien Vandeperre werd tweede op Pronto (v. I'm Special de Muze). Voor Michelle Malisart was er eveneens nog een tweede podiumplaats. De amazone uit de plaatselijke rijvereniging werd derde met Kalinka (v. Pommeau du Heup). Julie Jacobs was de laatste combinatie in de barrage en werd vierde op Quatro de Toxandria (v. Echo van 't Spieveld). 

Klasse Licht

Over 1.10m nam Hanne Goris de winst voor haar rekening met Inturana (v. Canturano). De amazone uit LRV Merksplas werd vergezeld door Louis Wauters uit diezelfde rijvereniging op twee met Ronnie Flex Castanoo (v. Arezzo VDL). De top drie was volledig met Nicolas van de Pol op Copine de L'Heribus (v. Copin van de Broy).

Alle resultaten