Stef Robberecht blinkt uit tijdens klasse Zwaar in Sint-Niklaas

Stef Robberecht blinkt uit tijdens klasse Zwaar in Sint-Niklaas

Tijdens de indoor springen in Sint-Niklaas zette Stef Robberecht van LRV Moerzeke het beste resultaat van de dag neer door in het zadel van Duro Van Hof Ter Naillen de winst in de klasse Zwaar binnen te halen.

Klasse Zwaar

Het was voor een keer eens niet Thomas De Cock die met de winst aan de haal ging tijdens de klasse Zwaar. We plaatste de ruiter van Eksaarde Doorslaar zich in het zadel van Lanson-R voor de barrage, maar moest daar de duimen leggen voor Stef Robberecht uit Moerzeke. Robberecht stuurde Duro Van Hof Ter Naillen als enige dubbel foutloos doorheen beide omlopen, en haalde zo het goud binnen. Het brons ging naar Kilian Franco uit Bassevelde met Quintus van 't Martendonkerf, die één jammere tijdsfout kreeg in het basisparcours.

Klasse Midden

In de rubriek over 1.20m hoogte moest een barrage met elf beslissen wie met de medailles aan de haal ging. Uiteindelijk was het hier Arthur Vermeulen die op de rug van High Wind Van 't Schrijberg voor LRV Eksaarde Doorslaar naar de snelste foutloze tijd reed. Janne Caals uit Sint-Gillis-Waas evenaarde in het zadel van Leffe van de Zandloper dit resultaat, en deelde zo in de winst. Ook hier zette Thomas De Cock al een prima resultaat neer, en sprong met Jolie Van 't Hof te Ruyte naar de derde plek.

Klasse Licht

Bij de klasse Licht plaatste Niels Andries uit Waasmunster zich in het zadel van Kronos Van Den Dries als eerste van achttien dubbel foutloze combinaties. De tweede plek ging naar Janne Caals en Quizz Van de Zandloper, die net wat sneller waren dan Lore Dhaese op de rug van Luana Van 'T Oudbos voor de LRV van Lochristi.

Vind alle resultaten van de dag hier.