Dennis Van Den Heuvel triomfeert in klasse Zwaar LRV Poppel

Dennis Van Den Heuvel triomfeert in klasse Zwaar LRV Poppel

Op de indoor springwedstrijd van LRV Poppel was Dennis Van Den Heuvel de ongenaakbare winnaar van de klasse Zwaar nadat niemand het hout in de lepels kon houden uitgenomen hij. 

Van Den Heuvel kon rekenen op Othinka van 't Lusthof om de benen hoog genoeg op te trekken en geen enkele balk uit de lepels te tikken. Het duo was daarbij ook nog eens snel en finishte in 61,56. De andere combinaties konden deze prestatie niet evenaren en Van Den Heuvel werd als winnaar aangeduid zonder barrage. Joris Vanspringel zat op Silver Arrow om de 1.30m hoge hindernissen te lijf te gaan en kwam als snelste vierpunter op twee terecht. Jeroen Van Den Eynde en Miss Fine mochten de top drie besluiten. Michelle Malisart viel net buiten de prijzen op vier met Iemmy vd Ponyhoeve voor Van Den Eynde die nog naast zilver nog een vijfde plaats veroverde op Nintendo. 

Klasse Midden

Een klasse eerder werd er wel barrage gereden maar wederom kon slechts één iemand zonder fouten eindigen. Die eer kwam op naam van Julie Jacobs en Quatro de Toxandria. Het duo was op geen fout te betrappen en leverde daarbij ook de snelste ronde af. Michelle Malisart had Kalinka aan de start van deze 1.20m-proef en rondde de barrage af met vier strafpunten achter hun naam, goed voor de tweede plaats. Met twee springfouten eindigde Dorien Vandeperre op drie met Pronto. De barrage werd afgerond met Amber Martens en Enjoy-It op vier. 

Klasse Licht

Hanne Goris zette de klasse Licht op haar naam met Notify Castanoo. Het duo zette de te kloppen tijd op 35,63, wat uiteindelijk zes seconden sneller bleek te zijn dan de concurrentie. Op Pacific JS werd Emiel Duchene als tweede gekroond en bleef voor op Louis Wauters die met Really Blue Castanoo de derde en laatste foutloze barrage had. Had Carlijn Haagen geen springfout tegen met Gandur was hun chrono goed geweest voor zilver maar het duo eindigde op vier. Ook Hanne Goris was snel genoeg voor de top drie maar kwam op vijf in het zadel van Inturana na een springfout. 

Alle resultaten