Geenens oppermachtig in JM-IM finale

Geenens oppermachtig in JM-IM finale

Terwijl op het A-terrein alle ogen op de Wereldbeker gericht zijn, wordt er nog steeds druk gesprongen op het A-terrein. Vandaag staan er voornamelijk finales van de Jumping Mechelen indoor Masters op het programma en zo werden er deze ochtend al twee gereden.

Yne Saeys was de beste in de rubriek voor scholieren. Zij reed Hurry Up Van Het Vliethof (v. Quadrillo) naar de eindmeet in 36,87 seconden en kwam niet in de buurt van het hout. Kyle Cuypers nam de tweede plaats voor zijn rekening met Nagante. Deze BWP-merrie uit I'm Special De Muze sprong een foutloze ronde en finishte in 37,23 seconden. Rik Nauta nam met Uomini (v. Portofino) de derde plaats voor zijn rekening.

Pepijn Morlion (Mac Jack Courtier) en Sean Willemsen (Jarnac) vervolledigden de top vijf. 

In de Senioren 1m10 rubriek ging Niki Geenens met de overwinning aan de haal. Zij reed Gazelle Van De Vaelenberg (v. Toulon) naar de finish in 26,82 seconden. Hiermee bleef ze ruim Liselotte Peeters voor die met Unique Van Het Gravenhof (v. Winner E) op de tweede plaats eindigde. Niki Geenens nam ook de derde plaats voor haar rekening. Ze rekende hiervoor op Chelsea (v. Ceblesse) en sprong een foutloze ronde in 28,38 seconden.

Hanne Van Linden en Exellance (v. Clinton) eindigden op vier. Danny van Es en Zico V volgden op vijf.

Klik hier voor de resultaten