Thierry Goffinet houdt Belgische eer hoog in Winning Round Wereldbekerwedstrijd Tetouan

Thierry Goffinet houdt Belgische eer hoog in Winning Round Wereldbekerwedstrijd Tetouan

In de Longines Ranking rubriek van  de Wereldbeker wedstrijd van Marokko weten de Belgische combinaties hun punten bij elkaar te sprokkelen. Gisteren werd in Tetouan de Winning Round rubriek verreden over een hoogte van 1m50. Die viel uiteindelijk prooi aan de Oostenrijker Stefan Eder met zijn Dr Scarpo (Sandro Boy) die hij rondstuurde in 35.31 seconden.


Quick results:

1. Stefan Eder - Dr Scarpo

2. Alain Jufer - Casall

3. Roberto Turchetto - Adare

Het is dan Alain Jufer die met Casall (Casall) de tweede plaats op naam schrijft met een tijd van 35.31 seconden. Hij bleef er op zijn beurt de Italiaan Roberto Turchetto voor die met zijn Adare (Royal Bravour) in een tijd van 36.71 seconden op de derde plaats eindigde. Op vier vinden we de Pool Andrzej Oplatek met Stakkatan. Zijn landgenoot Grzegorz Kubiak zien we dan met Szuler op de vijfde plaats terug.

Voor België is het dan Thierry Goffinet die de negende plaats in ontvangst mag nemen met Ultimate Dream Z ( U Chin van Schuttershof). Kim Thiry sluit dan aan met een tiende plaats in het zadel van Il Postino v/h Hof ter Heide (Bentley vd Heffinck) en het is dan Virginie Thonon die met High Tech VY de Septon nog eens twaalfde wordt. 

Resultaten