TooXtreme wint Beker van België

imageZaterdag 12/10 werd in Llyda Stables (Destelbergen) de finale van de Beker van België gespeeld. Voor het goud werd er gestreden tussen TooXTreme en 't Hoefijzer 3. Het werd een heel spannende match, waarbij 't Hoefijzer 3 eerst op voorsprong kwam. Tijdens de rust stond het op 6-5 in het voordeel van 't Hoefijzer 3. Na de rust herpakte TooXtreme zich.

De match eindigde op een gelijkspel 9-9. Daardoor moest er verder gespeeld worden voor de 'golden goal'. Dat betekent dat de eerste die in de verlenging een doelpunt maakt, de wedstrijd wint. TooXtreme kon de golden goal op het scorebord zetten en won dus de beker van België. 't Hoefijzer 3 moest zich dan tevreden stellen met de 2de plaats.

Voor de bronzen plak werd er gestreden tussen Speed Photos en DTM. Dit was ook een spannende wedstrijd waarbij DTM op het einde toch de duimen moest leggen voor Speed Photos.