Monaco Aces - met Jos Verlooy - tweede in Global Champions League Monaco

Monaco Aces - met Jos Verlooy - tweede in Global Champions League Monaco

Naast 'reguliere' competitie, was er in Monaco ook een Global Champions League te rijden. De Paris Panthers (Darragh Kenny - Idalville d'Esprit & Nayel Nassar - Igor van de Wittemoere) wonnen.

De Monaco Aces (Julien Epaillard - Billabong du Roumois & Jos Verlooy - Jacobien Dwerse Hagen) werden tweede, voor de St Tropez Pirates (Michael Pender - HHS Burnchurch, Pieter Devos - Apart & Pieter Devos - Jade vd Bisschop) voor de Doha Falcons (Mike Kawai - As de Mai & Titouan Schumacher - Atome Z). De Prague Lions (Jur Vrieling - Fiumicino van de Kalevallei & Sergio Alvares Moya - Alamo) sluiten de ranking af. 

De individuele ranking van de proef gaat als volgt: 

Olivier Perreau wint met GL Events Venizia D'Aiguilly door een foutloze rit neer te zetten in 56.75, voor de Nederlander Johnny Pals en Fernando. Zij rijden foutloos rond in 56.99. 

Sergio Alvares Moya en Alamo vervolledigen het podium, zij finishen in 57.61. Spencer Smith volgt op de vierde plaats met Theodore Mancias in 59.25, Jos Verlooy springt een nette top vijf-plaats met Jacobien Dwerse Hagen in 59.3. 

Verder in de ranking vinden we ook nog Pieter Devos met Apart op 9, ook zij bleven foutloos en zetten een tijd van 64.44 op het bord. 

Resultaten GCL - Individueel


Eerder op de dag sprong in de CSI2* GP over 1.45 Dries van der Linden naar een elfde plaats. Mimi Gochman won daar de proef met Celina BH, voor Amanda Derbyshire die Cornwall BH onder het zadel had. Mini Gochman, dit maal op Gigi's Girl BH werd ook derde. 

Resultaten

In de CSI2* over 1.30 springt Maxime Gaelens met Florenne ML naar een tiende plaats. Daar gaat Sophie Gochman met Carola BH met de overwinning aan de haal. Salome Panizzi en Ulakhani Villa Rose worden tweede, voor Anna Marie Vitek en Chacco's Amke

Resultaten