Gilles Thomas kan rekenen op Edison van Schuttershof voor tweede plaats in Warm-up rubriek Zangersheide

Gilles Thomas kan rekenen op Edison van Schuttershof voor tweede plaats in Warm-up rubriek Zangersheide

Op Zangersheide, waar de verdere avond in het teken staat van de Hengstenkeuring, werd er zojuist nog een Warming Up rubriek verreden voor de Sires of the World competitie. Daar was er een Japanse overwinning voor Hikari Yoshizawa en de 17-jarige holsteiner Clicksem (Cardino) met wie hij een tijd noteerde van 62.87 seconden. De hengst werd gefokt en is in eigendom van Theo Molenaers. 

Quick results:

1. Hikari Yoshizawa - Clicksem

2. Gilles Thomas - Edison van Schuttershof

3. Suus Kuyten - Dallas du Domaine Z

Dit weekend komen niet enkel de jonge paarden ten tonele, maar zien we ook de ervaren wedstrijdpaarden in actie. Zo zien we ook Gilles Thomas in actie met de negenjarige sBs-er Edison van Schuttershof (Darco) die hier in 64.16 seconden op de tweede plaats eindigden. Edison is een fokproduct van Kim van Impe. Ook Suus Kuyten wist vanavond op het podium te rijden met haar Zangersheide goedgekeurde hengst Dallas du Domaine Z (Darco) met wie ze in 64.17 seconden rondkwam. Met de door L. de Brauwer gefokte hengst eindigde ze op de derde plaats. 

De Ier Gerard O'Neill en zijn Warriors Glory (Warrior) zien we dan terug op de vierde plaats. Patrick Stühlmeyer volgt dan met de achtjarige BWP hengst For Laubry (For Passion D Ive Z) op de vijfde plaats. De hengst werd gefokt door Gustaaf Quintelier. Ook Jan Vermeiren rijdt met Le Blue Diamond v.T Ruytershof (Plot Blue) zien we nog in de prijzen terug met een achtste plaats. 

Resultaten