Tom van den Broeck derde op Achterhoeks Hippisch Festijn Varsseveld

Tom van den Broeck derde op Achterhoeks Hippisch Festijn Varsseveld

Op het Achterhoeks Hippisch Festijn in Varsseveld is het de Duitser Konstantin Harting die de CCI3*-L op naam schrijft met Conil 3 (Collin L). Met een totaal van 33.00 strafpunten sloot hij zijn springparcours foutloos af. 

Thierry van Reine en ACSI Harry Belafonte (Heraldik) klimmen een plaatsje in het klassement na een foutloos parcours. Met 35.40 strafpunten eindigen zij nu op de tweede plaats. Melina Rytir en Fairy Tale CR (Fidetanz 2) noteren met 36.59 strafpunten de derde plaats. De Duitse Anna Lena Schaaf en Fairytale 39, die het EK in Maarsbergen wonnen, werden vandaag vierde.

Maartje van Riel en Eppo zien we terug op de negende plaats, terwijl Beau Posthumus met Smokie tiende werden. 

CCI2*-L

Linus Richter wint de CCI2*-L met Rayja (Royal Doruto) die hij  met 27.59 strafpunten naar de overwinning stuurde. Daarmee bleef hij voor op zijn landgenoot Stephan Dubsky met Cesandro 2 die met 32.30 strafpunten op de tweede plaats eindigden. Tom van den Broeck en Kaaiman van de Kooldries (Chacco Blue) houden vast aan hun derde plaats met een totaal van 35.10 strafpunten. Lara de Liedekerke-Meier en Hermoine d Arville zien we met 38.50 strafpunten dan terug op de zesde plaats. 

Floor van Roon stuurde Flash naar de zevende plaats. 

In de korte 3* ging de winst naar Patrick Verbakel met de KWPN merrie Coconut Girl met een totaal van 38,.90 strafpunten. De Belgische Melanie Valckx stuurde Just For Pleasure de Looge naar de vierde plaats met 47.10 strafpunten. 

Resultaten

F: Pieter Sorber