Duitsland en Frankrijk stellen teams EK Rotterdam voor

Duitsland en Frankrijk stellen teams EK Rotterdam voor

Vanaf 19 augustus kijken we met z'n allen richting Rotterdam voor het Europees Kampioenschap. Ondertussen hebben Duitsland en Frankrijk de startende teams voorgesteld, en dat zijn niet de minsten. 

Duitsland

De Duitsers laten niets aan het toeval over en brengen enkele van de grootste namen uit de springwereld aan de start. Denk aan Christian Ahlmann met Clintrexo Z, Daniel Deusser met Tobago Z of Simone Blum met DSP Alice. Deusser speelt trouwens op safe en houdt Jasmien vd Bisschop als reservepaard achter de hand. Ook Marcus Ehning trekt met twee paarden naar Rotterdam: Met Comme Il Faut zien we hem verschijnen als alles goed gaat, Funky Fred staat paraat als invaller. Reservecombinatie van diens is Maurice Tebbel met Don Diarado. 

Frankrijk

Ook de Fransen zetten hun beste combinaties in. Nicolas Delmotte en Urvoso du Roch zijn van de partij, samen met Roger Yves Bost en Sangria du Coty. Penelope Leprevost ontbreekt natuurlijk ook niet; zij rekent op Vancouver de Lanlore. Kevin Staut voegt nog een bekende naam toe aan de lijst, en zal starten met Calevo 2.