Larissa Pauluis op één en twee in Grand Prix Turnhout

Larissa Pauluis op één en twee in Grand Prix Turnhout

In Turnhout werd er op zaterdag de Grand Prix van de CDN gereden. De winst was voor Larissa Pauluis. Zij reed de KWPN-ruin Flambeau (v. Ampere) naar een totaal van 74,674%. Ze werd door alle juryleden op de eerste plaats gezet. 

Ze nam daarnaast ook de tweede plaats mee naar huis. Dit keer reed ze First-Step Valentin (v. Vitalis) naar een totaal van 70,490%. Domien Michiels vervolledigde het podium met een totaalscore van 70,163%. Hij rekende hiervoor op Intermezzo van het Meerdaalhof (v. Gribaldi). Hij deelde de derde plaats met Jeroen Devroe die met Dante Di (v. Upgrade) op exacte dezelfde score strandde. 

Charlotte Defalque (Botticelli) vervolledigde de top vijf.

Intermediate A

Sharon Lübkemann schreef de Intermediate A op haar naam. Ze reed Bernardau (v. Uptown) naar een totaalscore van 70,956%. Nicky Peeters en Condiblesse vd Kempenhoeve (v. Don Corazon) eindigden op de tweede plaats met een score van 67,794%. Kevin Laevens en Kozinsky vd Dries (v. Quaterback) vervolledigden het podium. 

Claudia Dorpmans (Dancing Diamond 18) en Dominique D'Hoore-Van der Horst (Excel) vervolledigden de top vijf.

Intermediate I 

Cindy Schuurmans (Swarovski) en Jorinde Verwimp (Gelinia van Kairos) deelden de eerste plaats in het intermediaire I. Ze eindigden beide op een totaalscore van 70,735%. Verwimp nam ook de derde plaats op het podium mee naar huis. Dit keer reed ze Charmer (v. Charmeur) naar een totaal van 70,294%. 

Flore de Winne (Flynn) en Brecht d'Hoore (Darcy)

Klik hier voor alle resultaten