CDI Waregem: Fanny Verliefden ijzersterk van start in Grand Prix

CDI Waregem: Fanny Verliefden ijzersterk van start in Grand Prix

In Waregem is vandaag de internationale dressuur competitie van start gegaan. Vanmorgen stond er direct een driesterren Grand Prix op het programma. 

Deze was voor Nicolas Wagner met Quater Back Junior (Quaterback) die hij naar de winst stuurde met een score van 73.935%. 

Met die score wist hij er Marcus Hermes voor te blijven die voor Duitsland kon rekenen op Zinq Abegglen FH (Ampere) op een tweede plaats met een score van 73.543%. Fanny Verliefden volgt dan op het podium met haar BWP gefokte hengst Indoctro v/d Steenblok (Rubin Royal) met wie ze in 70.609% op de derde plaats eindigde. 

Voor Nederland deed Lynne Maas goede zaken met de KWPN merrie Electra (Jazz) met wie ze met een score van 69.870% op de vijfde plaats eindigde. Lucie Louws volgt dan met Evito op de zesde plaats. 

Intermediate II

In de Inter II rubriek is er dan Nederlandse winst voor Mercedes Verwey en haar Four Seasons 19 (Fürst Piccolo) die met 69.206% naar de winst reden. Jeanine Nekeman en haar Vlingh weten dan met 67.235% naar de derde plaats te rijden. 

Young Riders

Bij de YR weet Amber de Groot het beste resultaat voor Nederland binnen te halen. Met de NRPS hengst Homemade (Hexagon's Louisville) noteerde ze een score van 69.706% wat goed is voor een derde plaats. Voor België presteerde Lauranne Lammens met haar BWP merrie Hilcara van het Vijverbos met een achtste plaats. 

Children

Bij de Children voert voor België alexander Goovaerts het podium aan met de Whahid dochter Habiba vh Bloemenhof. Zij behaalden een score van 73.333%. 

Resultaten