Volledige top zes in FEI Rankings blijft ongewijzigd, Pieter Devos nog altijd op een vijfde plaats

Volledige top zes in FEI Rankings blijft ongewijzigd, Pieter Devos nog altijd op een vijfde plaats

De volledige top zes van de FEI rankings zijn onveranderd gebleven. Dat houdt in dat de Zwitser Steve Guerdat nog altijd aan de top van het klassement staat met een fraaie 3522 punten. Voorlopig heeft hij niets te vrezen nog van Peder Fredricson die met 3077 punten op de tweede plaats volgt. Steve's landgenoot Martin Fuchs zien we dan met 3057 punten op een derde plaats terug. 

De Duitser Daniel Deusser volgt met 3037 punten op de vierde plaats en voor België weet Pieter Devos zijn vijfde plaats te behouden met 2745 punten. Mclain Ward staat met 2720 punten op de zesde plaats. 

Niels Bruynseels is dan de eerste klimmer in het klassement, de Belg steeg van een tiende naar ee nzevende plaats met 2639 punten. Kent Farrington is degene die zijn zevende plaats afstaat aan Bruynseels en nu op de achtste plaats zijn plek inneemt. Beezie Madden stijgt van de 12e naar de negende plaats en Marcus Ehning zakt twee plaatsen terug naar een tiende plaats. 

Harrie Smolders moet enkele plaatsen inleveren en zien we zo uit de top tien verdwijden. Hij staat nu niet meer op de negende, maar op een 13e plaats. Daarmee staat hij 3 plaatsen hoger dan landgenoot Maikel van der Vleuten. 

Klik hier voor de volledige rankings