Thierry Goffinet gaat winnen Valencia

Thierry Goffinet gaat winnen Valencia

In Spanje vandaag geen zon, toch blijven de Belgische combinaties sterk scoren. In Valencia sprong Thierry Goffinet deze ochtend alvast naar de overwinning bij de jonge paarden. In de 1.30m prijs KRISMAR, sprong Mike Van Belle op het podium.

De 1.30m Prijs KRISMAR kwam deze ochtend op naam van de Britse amazone, Tania Moody met de KWPN-ruin, Adrem (Quasimodo Z). Het paar bleef ongeveer twee seconden voor op Mike van Belle met zijn eigen Frauke Van 't Hagenhof Z (Figo de Muze). De derde trede van het podium kwam op naam van Remy Ellis met Good Friends (Mylord Carthago*HN).

Van Belle sprong ook met Gudrun Patteet's Casino Royal Waterschoot Z (Carpe Diem Vhw Z) in de prijzen. Samen met de Zangersheide-ruin strandde de Belg op de negende plek.

Na afloop van de  proef voor vijf-en zesjarigen weerklonk het Belgisch volkslied dankzij, Thierry Goffinet met Enola Gay Of Two Notes Z (Emerald). Het paar was ruim twee seconden sneller dan Mariano Martinez Bastida met Joapke (Arezzo VDL). Lieven Devos volgde in de prijzen met Sea Cost Cupido Ter Goes (Chellano Alpha Z).


Alle resultaten