Shanghai Swans snellen naar GCL Super Cup Final overwinning van Praag

Shanghai Swans snellen naar GCL Super Cup Final overwinning van Praag

De Shanghai Swans wisten net de Global Champions League Super Cup Final te winnen in Praag! Jos Verlooy werd met zijn team Monaco Aces tweede. 

QUICK RESULT

1.Shanghai Swans - 12 strafpunten
2. Monaco Aces - 21 strafpunten
3. Madrid In Motion - 24 strafpunten


De Swans wisten met een totaal van 12 strafpunten de overwinning binnen te halen na twee zenuwslopende rondes. In de eerste ronde begon het team met vier strafpunten, deze kwamen van Peder Fredricson en H&M Christian K (Namelus R). Dit duo bleef in de tweede ronde foutloos. Pius Schwizer en Cortney Cox (Carlo) konden dan weer in de eerste ronde foutloos blijven, maar kregen 8 strafpunten in de tweede ronde. Daniel Deusser en de geweldig springende BWP-merrie Jasmien vd Bisschop (Larino) bleven dubbel foutloos. 

Jos Verlooy en Igor (Emerald) maakten deel uit van de Monaco Aces, die met 21 strafpunten tweede werden. Verlooy en Igor startten in de eerste ronde foutloos, en kregen in ronde tweede slechts één balkfout. Laura Kraut en Confu (Contact Me) kregen 5 strafpunten in ronde 1, ronde 2 verliep vlekkenloos. Julien Epaillard had daarentegen met Queeletta (Quality) wat meer pech en kreeg in totaal 12 strafpunten. 

De derde plaats was voor Madrid In Motion. Het team van Mark McAuley, Maikel van der Vleuten en Eduardo Alvarez Aznar finishte met 24 strafpunten. 

De tweede Belg was Gregory Wathelet met MJT Nevados S (Calvados Z). Het duo kon een foutloos rapport neerleggen na deze twee rondes. Teamgenoten Darragh Kenny en Nayel Nasser zorgden echter voor 28 strafpunten. Zo werd het team, dat als één van de favorieten gold, vijfde. 

Klik hier voor het volledige resultaat. 

Foto: GCL/Stefano Grasso