Sandra Buytaert wint in Luik, Angelique de Vuyst knap tweede

Sandra Buytaert wint in Luik, Angelique de Vuyst knap tweede
Sandra Buytaert wint de CSI1* in Luik. Ze was in de barrage de snelste met 35.65.

QUICK RESULT

1. Sandra Buytaert - Jeneration pin

2. Angelique De Vuyst - Felicie du Breux

3. Hanae Dubouchet - J'Aime van 't Langehof


Sandra Buytaert liet de concurrentie in de barrage ver achter zich. Met Jeneration Pin (v. Kannan) finishte in 35.65 en dat was bijna vier seconden sneller dan Angelique de Vuyst met Felicie du Breux (v. Belitys de la Demi Lune). De Franse Hanae Dubouchet finisthe met J'Aime van 't Langehof (v. Contendro I) in 39.93 en dat was goed voor de derde plaats. 

Stephanie de Corte sprong met Memphis van de Neerheide (v. Emerald van t Ruytershof) een foutloze barrage in 40.02 en staat zo als vierde in het klassement. Evelyne Leemans en Lelielounka Stw (v. Emerald) finishten ook foutloos maar waren een dikke twee seconden trager en sluiten zo de top vijf af. 

Laurie Leonard zette een snelle tijd van 33.33 neer maar pakte met Carlo des Forets (v. Mozart des Hayettes) een balk en finishte zesde.

Patrick Guillauma kwam met Elina de Lamcot (v. Caspar) ook van start in de barrage maar kreeg ook vier strafpunten en eindigde negende. 
Catherine Gustin met Hades (v. Indoctro), Jenthe Gelade met MK Graciosa Z (v. Galisco van Paemel) en Alice Detraux met Madonna D.C. (v. President) staan tenslotte op plaats elf, twaalf en dertien. 


Resultaten