Quiet Easy en Bertram Allen weer verenigd

Quiet Easy en Bertram Allen weer verenigd

De vijftienjarige voskleurige ruin Quiet Easy (Rory) is terug bij Bertram Allen op de Ballywalter Farms in Hunxe. 

'Rory' is één van Bertram's succesvolste paarden sinds vele jaren. Ze veroverden samen al veel titels en staan bekend als een snel duo dat zelden van een wedstrijd thuiskomt zonder beker. 

In 2017 wonnen Bertram en 'Rory' de 5* 1,55m Audi Prize in 's Hertogenbosch, gevolgd door de 5* 1,45m overwinning in de GCT van Mexico City. Daarna werd de ruin verkocht door Quainton Stud aan de Noorse Gjelsten family in mei 2017. Na twee jaar in het buitenland is de ruin nu terug op Ballywalter Farms en dus weer verenigd met Bertram Allen. 

"Ik ben zeek dankbaar voor de kans die de familie Gjelsten ons heeft gegeven. Rory was een van mijn toppaarden in 2015 en 2017, dus het is extra speciaal om mijn goede oude vriend weer op stal te hebben staan! Hopelijk kunnen we onderweg weer wat mooie nieuwe herinneringen maken," zegt Bertram. 

Quiet Easy werd rustig aan opgeleid door Jessica Botham, die hem van vijfjarige tot GP-niveau bracht. Later werd de ruin door de Britse ruiters Ben Maher en Chloe Aston uitgebracht, vervolgens door Angelica Augustsson. Allen nam in 2015 de teugels over.