Olivier Philippaerts scoort top vijf plaats in Londen

Olivier Philippaerts scoort top vijf plaats in Londen

De kerstsfeer zit er goed in, in de Britse hoofdstad, Londen. Op de Christmas London Olympia Horse Show blijven de Britse ruiters scoren. Zojuist sprong Olivier Philippaerts voor België in de prijzen.


QUICK RESULTS
1. William Whitaker - RMF Chacco Top
2. Pius Schwizer - Cas
3. Holly Smith - Flipper Darco UK Z


De Britse springruiters zijn enorm gemotiveerd op eigen terrein. Zojuist snelde William Whitaker naar de eindzege in de 1.45m rubriek in Londen. In het zadel van RMF Chacco Top (Chacco-Blue), verwees Whitaker, Pius Schwizer met ruim drie seconden verschil naar de tweede plaats.

De Zwitserse springruiter volgde op de tweede plaats met onder het zadel de 11-jarige Cas (Casall). Eerder noteerde Holly Smith al driemaal een podiumplaats. Die trend zet de Britse verder met Flipper Darco UK Z (Flipper d'Elle).

Net buiten het podium volgde Max Kühner met de 15-jarige PSG Future (Cash and Carry) terwijl Olivier Philippaerts de top vijf afwerkte op de rug van de 8-jarige Freesby de Vy (r.O.) (Deister).

Christophe Vanderhasselt ziet zijn voormalige troef, Identity Vitseroel foutloos de prijzen inspringen met Edwina Tops-Alexander.

Uitslag