Lien van Ende beste Belgische in CSI1* Grand Prix van Lier

Lien van Ende beste Belgische in CSI1* Grand Prix van Lier

In Lier werd zonet de eerste Grand Prix van de dag gesprongen: die van de CSI1* competitie. Elf combinaties konden de nul behouden in het basisparcours. Een barrage met elf moest dus uitsluitsel bieden. Philipp Schulze Topphoff reed naar de overwinning. Hij rekende op Toxic Boy (v. Toulon) om in 36,22 seconden foutloos rond te springen. 

Thijmen Vos en Faylista (v. Azteca VDL) eindigden op de tweede plaats. Zij kwamen niet in de buurt van het hout en klokten af in 36,57 seconden. Laura Klein maakte de top drie compleet. Zij reed Bekeva Hoy (v. Watch Me Hoy) foutloos doorheen het parcours in 36,73 seconden. 

Voor Charlotte Bettendorf (Igor Chavannais) en Richard Kierkegaard (Platonica Z) was er een vierde en vijfde plaats. 

Lien van Ende werd de beste Belgische op de zesde plaats. In het zadel van Decadence van't Oud Molenhof Z (v. Don Blomme v. Sappenleen) sprong ze een foutloze barrage in 39,28 seconden. Nicolas Lambrecht (Bensor du Gue) kon zich op de tweede plaats klasseren. 

In het 1m20 reed Yari van den Branden naar de overwinning. In het zadel van Carpe Diem Z (v. Canabis Z) sprong hij een foutloze ronde in 32,82 seconden. Josephine Lepage en Blossom van de Herenbrink namen de tweede plaats mee naar huis. Voor hen was er eveneens een foutloze ronde in 36,50 seconden. Fiona Lazzara en Mimosa DV (v. Vondel DH Z) eindigden op de derde plek.

Klik hier voor de resultaten